Έξοδα Αποστολής

Για αγορές από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, τα μεταφορικά είναι δωρεάν! Όλες οι παραγγελίες στέλνονται με ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ την επόμενη μέρα και χρειάζονται 1-3 εργάσιμες μέρες για να φτάσουν στη διεύθυνσή σας.

Επιστροφες

Οι επιστροφές γίνονται δεκτές εντός 15 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων και ο πελάτης επιβαρύνεται το κόστος των μεταφορικών. Ενημερώστε μας πρώτα στο 23940 52225 ή με email στο info@unitedkids.gr και θα σας εξηγήσουμε πλήρως την διαδικασία επιστροφής. Σε περίπτωση που ευθυνόμαστε εμείς για οποιοδήποτε λάθος έχει γίνει στην παραγγελία σας, μπορείτε να ζητήσετε και επιστροφή χρημάτων.

Τρόποι Πληρωμής

Οι διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής είναι: πληρωμή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα μέσω Paypal, πληρωμή με αντικαταβολή (+2,00€) και κατάθεση σε λογαριασμό. Σε περίπτωση που επιλέξετε την κατάθεση σε λογαριασμό, για την ταχύτερη εξυπηρέτησή σας ενημερώστε μας μέσω τηλεφώνου ή email μόλις ολοκληρώσετε την πληρωμή. Υποστηρίζονται όλες οι πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες, ενώ οι συναλλαγές πραγματοποιούνται με την ασφάλεια και την εγγύηση της Paypal.

Μενού